Uspešni radnici kompanije Energiepflanzen.com


Zimi uglavnom čistimo sneg lopatom, režemo izdanke i prutove, prihvatamo narudžbine i pripremamo slanje. Povremeno dolazi i vesti koji i nemaju baš neke veze sa energetskim usevima. Kao i ona o našem prošlogodišnjem praktikantu ove nedelje.

 

Na zimu 2013/2014 naša kompanija je dobila jednog novog zaposlenog. Maks Fojt je izabrao našu kompaniju za mesto gde će da uradi praksu. Za to vreme je, pored zaduženja u odeljenjima za pakovanje i slanje,  bio angažovan i u kancelariji. Pisao je izveštaje za Homepage i utemeljio je svoj rad kao Bachelor. Iako je bio kratko kod nas ostavio je trajan utisak i ostali smo u kontaktu. Ove nedelje je došla radosna vest od njega: Kraj svojih inženjerskih studija je položio kao lugar! Njegov Bachelor rad je ocenjen sa 1,3. Po našem mišljenju to je odlična ocena. Mnogo nam je drago za njega i nadamo se skorom viđenju sa njim.

U našoj sestrinskoj firmi Servis Baštovan se takođe ove zime radilo nešto po pitanju zaposlenih. Korina Vurš  je uspešno položila predradnički kurs i naš pripravnik Florentin Mosburger je završio 3. razred stručne škole. On se intenzivno priprema za završni ispit da bi dobio zvanje stručnog baštovanskog radnika, baš kao i Aleksander Vekerle (uspešno položio ispit još 2014.)

 


Comments are closed.